Kabinenin gündeminde Gazze, terörle mücadele ve ekonomi var

Gündem Yayın: 03 Kasım 2025 - Pazartesi - Güncelleme: 03.11.2025 10:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
129 okunma
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak Bakanlar Kurulu toplantısının öncelikli gündemi, Gazze'deki son durum ve Türkiye'nin ateşkes sürecindeki rolü olacak. Ayrıca, terörle mücadele, ekonomi politikaları ve Eurofighter savaş uçağı alım süreci de ele alınacak.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün başkanlığında yapılacak Bakanlar Kurulu toplantısında, dış politika ve iç gündemle ilgili önemli başlıkları masaya yatıracak.

Cumhurbaşkanlığı'ndan alınan bilgiye göre saat 15.30'da Beştepe'de yapılacak toplantının öncelikli gündemi, Gazze'deki insani kriz ve bölgedeki ateşkes süreci olacak.

Türkiye'nin Gazze’ye insani yardımların hızla ve sürekli bir şekilde ulaştırılması için atılacak adımlar, toplantının ana maddelerinden biri olurken, toplantının bir diğer önemli gündemini terörle mücadele ve terörsüz Türkiye hedefi oluşturacak.

Kabine, PKK'nın Türkiye'den çekilme kararının ardından gelinen noktayı değerlendirecek.

Ekonomi gündeminde ise enflasyonla mücadele, yatırım ortamının güçlendirilmesi ve istihdam politikaları gibi kritik konuların görüşülmesi bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.