Şehit ve gazilerin mirasçılarına 'İstiklal Madalyası' kararı Resmi Gazete’de

Gündem Yayın: 13 Mart 2026 - Cuma - Güncelleme: 13.03.2026 11:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 26 sn.
94 okunma
Google News

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurtuluş Savaşı’nda görev yapan şehit ve gazilerine ilişkin yeni bir Cumhurbaşkanı kararı bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.

ANKARA (İGFA)- Cumhurbaşkanı kararı ile Kurtuluş Savaşı’nda hizmetleri resmi kayıtlarla tespit edilen bazı kahramanlardan üç mirasçıya daha “İstiklal Madalyası” verilecek.

Buna göre tespit edilen İstiklal Madalyası; torunlara ya da birinci derece yakınlara takdim edilmesi kararlaştırıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.